Leasen & Financieren

fiets-flex logo groen
  • Vast termijnbedrag.
  • Geen afsluit- of administratiekosten.
  • Boetevrij extra aflossen.
  • Direct eigenaar van de fiets.

Fiets Flex Financiering: Voor elke wens een passende fiets

Lekker onbezorgd fietsen in de natuur, door dorpskernen, langs prachtige vergezichten of door dichte bossen. Of om gemakkelijk en snel naar het werk te gaan, wellicht op een elektrische fiets voor wat extra gemak. Misschien wilt u juist de bestaande paden verlaten om het ruige parcours te kiezen.

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.

FiscFree Zakelijke Financiering: Secundaire arbeidsvoorwaarden

FiscFree® is in Nederland al 25 jaar de nummer één voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel. In 1995 zijn wij gestart met Nationale Fiets Projecten en sindsdien verzorgen wij voor ruim 5.000 werkgevers ‘de fiets van de zaak’.

Met de komst van de werkkostenregeling (WKR) in 2011 hebben wij ons aanbod uitgebreid. Wij verzorgen niet alleen meer de fietsregeling, maar ook bijvoorbeeld een fitnessregeling, pc-privéregeling of een regeling voor vakbondscontributie. FiscFree® regelt voor werkgevers en hun medewerkers extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel en wil medewerkers blijer en gelukkiger maken, omdat dit bijdraagt aan een goed arbeidsklimaat en betrokken medewerkers.

  • Medewerkers kiezen zelf de voorwaarden.
  • Binnen de werkkostenregeling.
  • Maximaal benutten van fiscale mogelijkheden.

Wilt u een aanvraag indienen voor het leasen van een fiets? Vul dan het onderstaande formulier in, dan kijken we samen met u naar de beste oplossing!

Winkelwagen
Scroll naar top